ArchiVision en The Virtual Dutch Men steken de creatieve koppen definitief bij elkaar.

ArchiVision staat al meer dan 20 jaar garant voor de beste visualisaties om objecten, projecten en omgevingen van haar opdrachtgevers verder te brengen. Dit bereiken wij door continu te pionieren en innoveren met de nieuwste virtuele technieken – innoveren zonder dat dit de bestaande klantenprojecten belast.

ArchiVision is daarvoor 3 jaar terug gestart met The Virtual Dutch Men. Dit met als doel in Nederland en daarbuiten voorop te lopen in het toepassen en ontwikkelen van baanbrekende en unieke Virtual Reality experiences. Virtual Reality heeft sinds die tijd een grote vlucht genomen en is steeds meer verweven geraakt met 3D.  The Virtual Dutch Men is hierin hard meegegroeid en uitgegroeid tot een volwassen organisatie met baanbrekende projecten.

Om de volgende stap in onze groei te zetten bundelen wij vanaf oktober 2017 de creatieve krachten van 3D en VR onder één naam The Virtual Dutch Men – onder één dak, één adres en met één missie: Uitdagingen aangaan met de allernieuwste visuele en virtuele communicatiemiddelen en denkkracht. Voor al onze gewaardeerde klanten én voor alle nieuwe opdrachtgevers.

‘More than meets the eye’: meer beleven dan er is. Uw fantasie tot virtuele werkelijkheid maken. Verwachtingen overtreffen.

Dat zijn wij: The Virtual Dutch Men.

Leave a Reply