Breng uw kantoor weer onder de aandacht!

In Nederland staat zo’n 16% van de kantoren te wachten op een nieuwe invulling. Dit biedt genoeg mogelijkheden om deze panden te transformeren naar woningen of andere functies.

Of de kantoren nu omgebouwd worden naar appartementen, een sportschool of nieuwe kantoorruimte, met onze 3D visualisaties en VR ervaringen laat u alle mogelijkheden zien.

Zo kan een enkele 3D visualisatie van een ingerichte ruimte al genoeg zijn om een toekomstige koper of huurder te overtuigen. Met een 360 graden tour of een VR ervaring laat u potentiele kopers of huurders virtueel door het pand lopen en maximaal de ruimte ervaren.

Heeft u een leegstaand pand die wel een nieuwe huurder of koper kan gebruiken? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!

Mogelijkheden 3D visualisaties:
Waarom kiezen voor ons?
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Kennis van alle 3D pakketten
  • Maximaal resultaat uit uw bestaande modellen
  • Werken vanuit passie en enthousiasme
  • Klanttevredenheid > 8
  • Snel schakelen en oplossingsgericht
  • Superrealistisch met oog voor detail

Voormalige ABN Amro te Enschede

Zo mochten we voor Koopmans Vastgoed bv het voormalige ABN Amro kantoor in Enschede visualiseren. Dit complex wat al enkele jaren leeg staat wordt op dit moment omgebouwd tot luxe wooncomplex met 27 appartementen.

Kolthofsingel te Almelo

Voor de gemeente Almelo lieten we de mogelijkheden zien van een pand aan de Kolthofsingel. Dit pand staat nu nog leeg, maar deze hebben we digitaal getransformeerd tot een sportschool en kantoorruimte om de mogelijkheden van de ruimte goed te laten zien.

Kantoor Amsterdam Sloterdijk

Voor een leegstaand kantoor in Amsterdam hebben we zelfs een 360 graden VR tour vervaardigd, waarbij we het Revit model van de interieurarchitect als basis hebben gebruikt om het kantoor in te richten. Potentiele huurders kunnen op deze manier goed de ruimte ervaren en beter de mogelijkheden zien.

Bekijk de tour hier in volledig scherm.

Aanpak & proces

Kwaliteit in proces en eindresultaat staan voor ons altijd voorop. Kwaliteit in proces doordat wij snel en doordacht schakelen, duidelijk communiceren, lef tonen en een altijd stap verder gaan om het doel van onze klanten te bereiken.

Kwaliteit in eindresultaat betekent dat het beeld de eindgebruiker raakt, triggert en activeert door een hoge beeldkwaliteit en sfeer op detailniveau.

Laat u inspireren door onze 3D visualisaties en impressies en bekijk wat wij binnen uw vakgebied hebben mogen neerzetten. Binnen 24 uur inzicht hoe wij van uw project een succes maken? Neem dan contact met ons op!

Intake

Concept

Feedback

Visualisatie

Laatste correctieronde

Door zich goed te verplaatsen in de klant ontwikkelen ze doordacht uitstekende en super realistische impressies . Dit doen zij snel, oplossingsgericht en met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Piet van SlochterenVan Wijnen

The Virtual Dutch Men helpt onze projecten door 3D en VR presentaties sneller en beter te verkopen. Zij zet de nieuwste innovaties in om ons verkoopproces en klantbeleving te verbeteren.

Gert Jan Ten BrinkeRoosdom Tijhuis

Zij weten nieuwbouwprojecten goed tot leven te brengen. Mooie visualisaties die onze klanten raken door de juiste beleving en sfeer.

Lars van EngelenSnippe Projecten

Toont initiatief, lef en inzicht om voor grotere aanbestedingsprojecten impressies neer te zetten die aanslaan. Goede beschikbaarheid, prettig samenwerken en oplossingsgericht.

Sytse Jan Zoodsmaarchitect Wind Architecten Adviseurs

Hun impressies slaan aan bij onze doelgroep. We weten in goed samenspel de juiste sfeer en beleving te creëren. Snel, pragmatisch en makkelijk schakelen kenmerkt de samenwerking.

Evert SlootenArtica

Jeffrey Lingmont
Studio Director
Lead Designer

Jeffrey@virtualdutchmen.com
Tel: +31 (0)546 57 35 33

Snel en doordacht op detail de 3D visualisatie of animatie die uw project versneld? Maximaal de mogelijkheden van uw 3D model benutten? Neem dan contact met mij op en binnen 24 uur is uw project in de versnelling!