Productief samenwerken zonder fysieke aanwezigheid

De technologie die wij ontwikkeld hebben voor ons virtuele samenwerkingsplatform – ROOMS – stelt je in staat een levensechte sociale ervaring te krijgen waarbij fysieke afstanden verdwijnen. Een hoge kwaliteit stem, nauwkeurige bewegingen en lage reactietijd garanderen een eindeloze ervaring.

Tegenwoordig stelt Virtual Reality je in staat om vanuit – bijvoorbeeld je eigen huiskamer of kantoor – samen te werken met anderen in dezelfde virtuele ruimte. Geluiden en stemmen zijn ruimtelijk en helpen het menselijk brein eenvoudig relevante informatie te filteren. Non-verbale communicatie doormiddel van intuïtieve hand- en hoofdbewegingen geven de gebruiker expressieve mogelijkheden.

Privacy en veiligheid

Privacy en veiligheid zijn de basis voor het platform. Doordat de cloudoplossing naast online ook lokaal kan worden geïnstalleerd, kan dataverkeer in eigen beheer worden gehouden. End-to-end encryptie zorgt voor een versleutelde communicatie.

Crossplatform

De gebruiker van Rooms kan zelf beslissen welk apparaat hij/zij gebruikt om de virtuele omgeving vorm te geven.

Dit kan met hoog immersieve technologieën zoals virtual reality- of augmented reality brillen, maar ook laagdrempelig met een smartphone of tablet.

Een menselijke vorm van interactie

In onze experience tref je in de basis dezelfde tools aan die je in een overlegruimte tegenkomt: whiteboards met markers, post-its om commentaar te plaatsen, interactieve presentaties en Kanban-borden met overzichten van lopende projecten en documenten.

De gemiddelde Nederlandse werknemer vergadert gemiddeld 6,5 uur per week; goed voor 300 uur (!) per jaar. Tel daar de reisuren en kosten bij op en je kunt je afvragen of al deze uren we zo effectief en resultaatgericht zijn.

Fenomenaal ontvangen

De soft-launch van ROOMS vond plaats op de Hannover Messe 2019, waar we als partner van het Fieldlab Industrial Reality op het Holland Paviljoen een showcase gaven van het platform.
Grote partijen met technologische voetafdruk waren onder de indruk van onze aanpak.

Aan de slag
Ons platform kan op drie verschillende manier worden toegepast:

Service

Voor een vast bedrag per maand heeft u toegang tot de basisbenodigdheden om virtueel samen te werken.

Maatwerk

Een maatwerkoplossing geeft de mogelijkheid om eigen functionaliteiten en omgevingen toe te voegen.

SDK

Het gebruik van de SDK. Dit geeft bedrijven de tools in eigen handen om een applicatie geheel naar eigen smaak te bouwen.

Rooms uitproberen?

U bent van harte welkom om ROOMS uit te proberen bij ons op het kantoor.

Naast een afspraak kunt u binnenkort gebruik maken van een proefaccount om de mogelijkheden van ons platform zelf uit te testen op uw eigen gemak. U kunt hiervoor uw email adres achter laten om op de hoogte gesteld te worden op het moment dat dit beschikbaar komt.

Dit is echt fantastisch!

Mona KeijzerStaatssecretaris Economische Zaken

Amazing experience by The Virtual Dutch Men! I have never seen people that focused in a meeting..!

Gérémy GondardIngénieur Innovation

Uw project ook verder brengen?

De toepassingsmogelijkheden van virtual reality verkennen en ontdekken? Een nieuwe standaard zetten die jouw organisatie verder brengt?

Neem contact met ons op en in doordachte en praktische stappen gaan we naar het eerste concept.

Bart Kok
Creative Director

Bart@virtualdutchmen.com
Tel: +31 (0)546 57 35 33

Meer cases bekijken?

Cases

ROOMS: Next level samenwerken

De technologie die wij ontwikkeld hebben voor ons virtuele samenwerkingsplatform - ROOMS - stelt je in staat een levensechte sociale ervaring te krijgen waarbij fysieke afstanden verdwijnen. Een hoge kwaliteit…
Cases

Virtual Reality trainingsplatform voor professionals in de zorg

In samenwerking met De Zorg Brandveilig - een programma van Brancheorganisaties Zorg en Brandweer Nederland ondersteund door het ministerie van VWS - heeft The Virtual Dutch Men het modulaire platform ‘VR Brandveiligheid’ opgezet. Op dit…
Cases

Telepresence: De toekomst van communicatie en samenwerken

Amsterdam – Kinly, een wereldwijde specialist in visuele samenwerking, geeft tijdens Integrated Systems Europe 2019 letterlijk en figuurlijk een kijkje in de toekomst van video conferencing. The Virtual Dutch Men…