360 VR Tour

Onze 360 VR Tour brengt onze expertises van 3D en VR doeltreffend samen!

Maak uw project interactief!

Bij een 360 graden VR-tour bevindt de kijker zich in een interactieve impressie waarbij de kijker zelf bepaalt in welke richting hij kijkt. Hij bevindt zich als het ware in het midden van de gemodelleerde ruimte of omgeving.

Uw doelgroep waant zich door het opzetten van een VR bril als echt in het project. Zo ervaart zij de diepte en sfeer en zijn opties aan of uit te zetten.  Hiermee maakt u uw toekomstige kopers of investeerders enthousiast en betrokken bij het project.

Door 360 graden foto’s, gemaakt op locatie, te combineren met het 3D model, ontstaat een compleet beeld van de nieuwe situatie.

Andere mogelijkheden 3D visualisatie:
Waarom kiezen voor ons?
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Kennis van alle 3D pakketten
  • Maximaal resultaat uit uw bestaande modellen
  • Werken vanuit passie en enthousiasme
  • Klanttevredenheid > 8
  • Snel schakelen en oplossingsgericht
  • Superrealistisch met oog voor detail

Enkele voorbeelden:

360 Tour – Kantoor Amsterdam Sloterdijk

360 Tour – Kop van Hoog Penthouse A6

360 Tour – De Veste te Zutphen

360 Tour – Zuyderzee te Spakenburg

Bekijk online

360 Tour Stadsbleek te Oldenzaal

360 Tour – Parkwonen ’t Vaneker

360 Tour – Cultuurmijl te Enschede

360 Tour – Chique te oud Beijerland

Door zich goed te verplaatsen in de klant ontwikkelen ze doordacht uitstekende en super realistische impressies . Dit doen zij snel, oplossingsgericht en met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Piet van SlochterenVan Wijnen

The Virtual Dutch Men helpt onze projecten door 3D en VR presentaties sneller en beter te verkopen. Zij zet de nieuwste innovaties in om ons verkoopproces en klantbeleving te verbeteren.

Gert Jan Ten BrinkeRoosdom Tijhuis

Zij weten nieuwbouwprojecten goed tot leven te brengen. Mooie visualisaties die onze klanten raken door de juiste beleving en sfeer.

Lars van EngelenSnippe Projecten

Toont initiatief, lef en inzicht om voor grotere aanbestedingsprojecten impressies neer te zetten die aanslaan. Goede beschikbaarheid, prettig samenwerken en oplossingsgericht.

Sytse Jan Zoodsmaarchitect Wind Architecten Adviseurs

Hun impressies slaan aan bij onze doelgroep. We weten in goed samenspel de juiste sfeer en beleving te creëren. Snel, pragmatisch en makkelijk schakelen kenmerkt de samenwerking.

Evert SlootenArtica

Jeffrey Lingmont
Studio Director
Lead Designer

Jeffrey@tvdm.com
Tel: +31 (0)546 57 35 33

Potentiele kopers, huurders of investeerders overtuigen over uw vastgoedproject? Voortijdig inspraak en draagvlak creëren? Laat dan uw project door ons toegankelijk maken door een 360 graden VR tour.

Vraag Jeffrey naar de mogelijkheden: