Augmented Reality

Augmented Reality, geef uw project een extra dimensie met virtuele content!

Doeltreffend een extra dimensie toevoegen aan uw werkelijkheid?

Augmented reality is de techniek waarbij een extra laag informatie over de werkelijkheid heen wordt toegevoegd. De gebruiker blijft de echte wereld zien, maar met een extra laag virtuele informatie. De technologie zorgt ervoor dat de gebruiker een beter begrip van de werkelijkheid krijgt.

Augmented reality herkent via bijvoorbeeld een smartphonecamera bepaalde punten bij objecten en locaties in de echte wereld. Door die herkenning weet de technologie in een bestaande situatie de juiste relevante informatie te tonen.

De technologie bestaat al sinds de jaren vijftig en wordt sinds de jaren negentig gebruikt in o.a. gevechtsvliegtuigen. Toepassingen met augmented reality zijn door opkomst van smartphones binnen handbereik gekomen.

Ook bij uw project kan augmented reality van toegevoegde waarde zijn. Wij laten u graag de huidige en opkomende technologieën ervaren om een passende toepassing te vinden.

Bekijk onze cases
Mogelijkheden
Waarom kiezen voor ons?
  • 20+ jaar 3D vakmanschap
  • 5+ jaar in Virtual Reality
  • Werken vanuit passie en enthousiasme
  • Klanttevredenheid > 8
  • Doelgroep startpunt
  • Doordacht en oplossingsgericht
  • Realistisch door oog voor detail
  • Iteratief ontwerpproces

Praktijkcases

Case Rivierduinen

Verbeterde brandoefening met virtual reality

Lees meer
Case Roosdom Tijhuis

Virtuele beleving maakt koperskeuzes inzichtelijk

Lees meer

Aanpak & proces

Bij het ontwikkelen van Virtual Reality Experiences lag het accent in het begin voornamelijk op experimenteren en vermaak. Tegenwoordig is het dit stadium lang voorbij en is het een volwassen technologie geworden. Virtual reality biedt de mogelijkheid tot instinctief handelen, snel en duidelijk inzichtelijk maken en verhoogd het engagement. Samen met gebruikers toetsen wij op de toegevoegde waarde. Hierdoor kunnen we de maximale impact halen binnen uw uitdaging en bedrijfsproces.

Snel leren en toepassen met behulp van virtual reality is hierbij het uitgangspunt. We gaan iteratief aan de slag en kunnen opschalen tijdens het ontwikkeltraject. Van concept tot eindproduct, samen stappen we doelgericht van gebruikerservaring en data naar een Virtual Reality Experience.

Breng uw organisatie verder

The Virtual Dutch Men loopt binnen VR voorop in Nederland met de nieuwste innovaties. Ze zijn bedreven en slim in het toepassen van de nieuwste experimentele VR technologieën.

Gijs den ButterSenseglove

The Virtual Dutch Men helpt onze projecten door 3D en VR presentaties sneller en beter te verkopen. Zij zet de nieuwste innovaties in om ons verkoopproces en klantbeleving te verbeteren.

Gert Jan Ten BrinkeRoosdom Tijhuis

Hun Virtual Reality demo heeft ons direct overtuigd van hun aanpak en de meerwaarde voor ons complexe nieuwbouwproject. Ze weten voor Virtual Reality het maximale te halen uit het bestaande 3D modellen.

Sander van der MeerLUMC

Ze hebben ons mogelijkheden laten inzien waar wij vooraf geen besef van hadden. Onze uitdaging omgezet in een doeltreffend VR scenario. Waarmee wij de BHV vaardigheden van de medewerkers nu realistisch en interactief oefenen.

Rob BergmansRivierduinen

Ze hebben ons meegenomen in de concrete toepassingsmogelijkheden van Virtual Reality. Inzicht gegeven wat wel of niet haalbaar was. De content ontwikkeling in kleine en iteratieve blokken behapbaar gemaakt.

Karijn DelenNationaal Archief

The Virtual Dutch Men staat voor creatieve en doordachte VR oplossingen. Hun nieuwsgierigheid, passie en enthousiasme voor Virtual Reality werkt aanstekelijk!

Thomas van ElsEnliven 3D

Bart Kok
Creative Director

Bart@tvdm.com
Tel: +31 (0)546 57 35 33

De toepassingsmogelijkheden van augmented reality verkennen en ontdekken? Een nieuwe standaard zetten die uw organisatie verder brengt?

Neem contact met ons op en in doordachte en praktische stappen gaan we naar het eerste concept.