Virtuele beleving maakt

koperskeuze inzichtelijk

Ontwikkeling vastgoedsector

In de vastgoedsector zijn artist impressies en 3D visualisaties een gemeengoed geworden. Roosdom Tijhuis zet deze presentatietechnieken voor nieuwbouwprojecten meer dan 10 jaar in. Sinds dag 1 is The Virtual Dutch Men haar totaal visualisatiepartner. Dit met maar 1 doel de Roosdom Tijhuis klanten doeltreffender en sneller informeren en overtuigen over hun nieuwe woning,

Stappen van 3D visualisaties naar Virtual Reality

Roosdom Tijhuis en The Virtual Dutch Men passen goed bij elkaar. Als organisaties staan ze voor nuchterheid, kwaliteit en innovatie. Continu zijn ze zoek op innovaties om haar impact en klantwaarde te verhogen. Toen in 2014 Virtual Reality opkwam is Roosdom Tijhuis snel ingestapt op deze technologie. Samen met The Virtual Dutch Men heeft zij gekeken welke uitdagingen hiermee konden worden aangepakt. En last but not least hoe zij haar bestaande 3D modellen hierin optimaal kon hergebruiken.

Innovatie Virtual Reality woonconfigurator

Begin 2015 heeft dit geresulteerd in de lancering van de innovatie woonconfigurator. In deze configurator worden klanten op een toegankelijke manier meegenomen in het verkoopproces. Alle keuzes en mogelijkheden worden met de configurator tot werkelijkheid gebracht. Voordat de eerste steen ligt heeft de koper haar ideale woning en gewenste sfeer ervaren, beleefd en getoetst. Met de Virtual Reality bril op wordt bijvoorbeeld ervaren of een dakkapel is gewenst.

Nieuwe standaard klantreis in vastgoedsector

De klanttevredenheid van Roosdom Tijhuis is door de configurator omhoog gegaan. Klanten weten nu exact wat zij kunnen verwachten. Verrassingen worden voorkomen. Daarnaast worden voor aanvullende opties nu onderbouwde keuzes gemaakt. Dit omdat de koper deze in het echt virtueel heeft afgewogen.

De stap van 3D naar Virtual Reality woonconfigurator is voortvarend en succesvol gezet. Dit door in kleine concepten snel te testen en leren.  En doordat The Virtual Dutch Men het maximale uit het bestaande 3D model weet te halen. Waardoor de investering en stap naar Virtual Reality niet te kostbaar en risicovol is.

The Virtual Dutch Men helpt onze projecten door 3D en VR presentaties sneller en beter te verkopen. Zij zet de nieuwste innovaties in om ons verkoopproces en klantbeleving te verbeteren.

Gert Jan Ten Brinke Roosdom Tijhuis

Bart Kok
Creative Director

Bart@tvdm.com
Tel: +31 (0)546 57 35 33

Je verkoopproces verbeteren en je klanttevredenheid verhogen? Stap maken van 3D naar VR? Neem dan contact op met mij en dan heb je je project binnen 24 uur in de versnelling!