Stagelopen bij
The Virtual Dutch Men

Wil je werken met de nieuwste visualisatie technieken? Heb je passie voor het vak en wil je ontwikkelen in een dynamische en uitdagende werkomgeving? Kom dan stagelopen bij The Virtual Dutch Men!

Iedere stageperiode hebben wij een 2-tal stageplaatsen op het gebied van 3D visualisatie, ook voor komende periode zijn wij op zoek naar stagiaires met een passie voor 3D. Binnen een ontspannen en prettige werksfeer bieden wij je de mogelijkheid om veel te leren over 3D en alles dat daarbij komt kijken. Wij bieden je een dynamische, creatieve functie voor 40 uur per week, waar ook tijd is voor je eigen projecten.

We hebben meer dan 20 jaar ervaring met het maken van 3D visualisaties en zijn één van de grootste spelers op het gebied van Virtual Reality. We werken met de laatste versies van de programmatuur en staan altijd open voor vernieuwing en innovatie. Door ons internationale netwerk liggen de nieuwste AR, VR en 3D gadgets als eerste bij ons op kantoor.

Ben jij op dit moment bezig met een MBO of HBO opleiding, heb je een passie voor 3D en lijkt het je leuk om bij een erkend leerbedrijf stage te lopen Stuur dan je motivatie, CV en je portfolio naar: erik@virtualdutchmen.com