The Virtual Dutch Men

MORE THAN
MEETS THE EYE

The Virtual Dutch Men staat al meer dan 20 jaar voor kwalitatief hoogstaande 3D visualisaties en de meest doeltreffende virtual reality ervaringen. Passie, oog voor detail en oplossingsgericht schakelen kenmerkt onze aanpak, met als doel: projecten en uitdagingen van onze opdrachtgevers verder te brengen. Door continue te blijven pionieren en innoveren met de nieuwste visuele en interactieve technieken maken wij het verschil.

Nieuws

Industrial Reality 2020

Op donderdag 5 maart 2020 organiseert de Industrial Reality Hub het event Industrial Reality 2020. Dit event richt zich op bedrijven en organisaties die AR/VR commercieel willen inzetten. We geven een realistisch…
Cases

World premiere ‘EIGHT’ at Holland Festival 2019

This week, Tuesday 4th of June, we celebrated the world premiere of 'Eight' at the Holland Festival in Amsterdam! With an almost complete team we took the time to raise…
Augmented Reality

Connec2VR: Next level collaboration

De technologie die wij ontwikkeld hebben voor ons virtuele samenwerkingsplatform - Connec2VR - stelt je in staat een levensechte sociale ervaring te krijgen waarbij fysieke afstanden verdwijnen. Een hoge kwaliteit…
Nieuws

Industrial Reality Hub ontvangt officiële Fieldlab-status

Donderdag 14 maart vond de eerste editie van het event 'Industrial Reality' in The Gallery in Enschede plaats. Onder het toeziend oog van zo'n 150 deelnemers werd de Fieldlab-status aan…
Nieuws

Kids inspireren in de wereld van Virtual- en Augmented Reality op Girlsday 2019

Tijdens de landelijke Girlsday op donderdag 11 april a.s. opent Kuijpers haar deuren op de locaties Den Bosch en Utrecht (De Meern) en kunnen meisjes van 10 tot 15 jaar een kijkje…
Nieuws

Oprichting Consortium Industrial Reality Hub

The Virtual Dutch Men is één van de bedrijven binnen het consortium van de Industrial Reality Hub. De Industrial Reality Hub is een samenwerkingsverband tussen de bedrijven The Virtual Dutch Men, Controllab,…

Door zich goed te verplaatsen in de klant ontwikkelen ze doordacht uitstekende en super realistische impressies . Dit doen zij snel, oplossingsgericht en met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Piet van SlochterenProjectcoördinator, Van Wijnen

Hun Virtual Reality demo heeft ons direct overtuigd van hun aanpak en de meerwaarde voor ons complexe nieuwbouwproject. Ze weten voor Virtual Reality het maximale te halen uit het bestaande 3D modellen.

Sander van der MeerClinical Physicist, Lumc

The Virtual Dutch Men loopt binnen VR voorop in Nederland met de nieuwste innovaties. Ze zijn bedreven en slim in het toepassen van de nieuwste experimentele VR technologieën.

Gijs den ButterCEO, Sense glove

The Virtual Dutch Men helpt onze projecten door 3D en VR presentaties sneller en beter te verkopen. Zij zet de nieuwste innovaties in om ons verkoopproces en klantbeleving te verbeteren.

Gert Jan Ten BrinkeHoofd Planontwikkeling, Roosdom Tijhuis

Zij weten nieuwbouwprojecten goed tot leven te brengen. Mooie visualisaties die onze klanten raken door de juiste beleving en sfeer.

Lars van EngelenSnippe Projecten

Toont initiatief, lef en inzicht om voor grotere aanbestedingsprojecten impressies neer te zetten die aanslaan. Goede beschikbaarheid, prettig samenwerken en oplossingsgericht.

Sytse Jan Zoodsmaarchitect Wind Architecten Adviseurs

The Virtual Dutch Men staat voor creatieve en doordachte VR oplossingen. Hun nieuwsgierigheid, passie en enthousiasme voor Virtual Reality werkt aanstekelijk!

Thomas van ElsEnliven 3D

Ze hebben ons meegenomen in de concrete toepassingsmogelijkheden van Virtual Reality. Inzicht geven wat wel of niet haalbaar was. De content ontwikkeling in kleine en iteratieve blokken behapbaar gemaakt.

Karijn DelenProjectleider Presentaties, Nationaal Archief

Ze hebben ons mogelijkheden laten inzien waar wij vooraf geen besef van hadden. Onze uitdaging omgezet in een doeltreffend VR scenario. Waarmee wij de BHV vaardigheden van de medewerkers nu realistisch en interactief oefenen.

Rob BergmansBeleidsadviseur brandveiligheid, Rivierduinen

Hun impressies slaan aan bij onze doelgroep. We weten in goed samenspel de juiste sfeer en beleving te creëren. Snel, pragmatisch en makkelijk schakelen kenmerkt de samenwerking.

Evert SlootenArtica

Roelof Terpstra
Managing Director
Founder

Iedere dag gaan we met passie, creativiteit en oog voor kwaliteit aan de slag om projecten tot een succes te maken. Dit doen we gegarandeerd met de nieuwste visuele en virtuele technieken.

Samen uw project verder brengen? Of laten inspireren? Stuur ons een bericht!

    Ons platform voor virtueel samenwerken ROOMS stelt je in staat een levensechte sociale ervaring te krijgen waarbij fysieke afstanden verdwijnen. Een hoge kwaliteit stem, nauwkeurige bewegingen en lage reactietijd garanderen een eindeloze ervaring.